Magazin de servicii funerare, inaugurat la Bușteni

La Bușteni, în Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, a fost inaugurat astăzi, 30 iunie 2014, magazinul de servicii funerare „Chivotul Mare”. La slujba de sfințire au participat preoții de la parohiile de pe Valea Prahovei.

„Am început în București activitatea cu aceste magazine de servicii funerare și am continuat aici pe Valea Prahovei în urma discuțiilor pe care le-am avut cu părinții slujitori de la Parohia Bușteni și de la Parohia Sinaia care mi-au arătat faptul că aici este nevoie mai mult ca oriunde să venim cu prețuri speciale în întâmpinarea oamenilor care se confruntă cu criza economică și materiale. Acest așezământ, deși este un magazin comercial și plătește impozite deoarece desfășoară activitate economică, îl considerăm totuși ca fiind un așezământ pentru că situându-se în apropierea bisericii privește și latura spirituală și pastorală oferind pachete sociale și chiar gratuități”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Cons. Costinel Ailioaei, Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare.

Slujba de sfințire a fost urmată de o ședință administrativă la care au participat preoții din Sinaia, Bușteni, Azuga, Poiana Țapului, Comarnic, Breaza și Cornu.

Comentarii Facebook


Știri recente