Luptătorii SIAS şi SAS au răspuns apelului de a dona sânge lansat de voluntarii CMN

Luptătorii de la  Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale (S.I.A.S.) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de la Serviciul de Acţiuni Speciale (S.A.S.) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au răspuns afirmativ apelului de a dona sânge lansat de voluntarii CMN.

Luptătorii au donat, pentru a veni în sprijinul aproapelui, în cadrul Campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”.

Acţiunea s-a desfăşurat vineri la Centrul de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naţionale, cu sediul în incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!” a început în aprilie 2013. De atunci şi până în prezent s-a reusit colectarea a 17.000 litri de sange de la peste 30.000 de donatori.

Aproximativ unul din zece pacienți internați în secțiile de chirurgie, hematologie, oncologie, ginecologie, obstretică, traumotologie are nevoie de o transfuzie. Donatorii sunt extrem de importanţi şi cu o singură donare pot fi salvate trei vieți.

Foto credit: IGPR

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

O stradă din Arad a primit numele Reginei-Mamă Elena

Strada pe care se află intrarea principală în Domeniul Regal Săvârşin din Arad, a fost denumită „Regina-Mamă Elena”. Evenimentul se înscrie în manifestările dedicate repatrierii și reînhumării osemintelor reginei la Curtea de Argeş Autorităţile au…