Luna pentru viață în Mitropolia Olteniei: Alexandra Nadane invitată la conferința „S-aveți dragoste pentru viață!”

Alexandra Nadane participă luni, alături de un psihoterapeut, un medic și un psiholog, la o conferință pro-viață transmisă în direct pe Facebook. Conferința, intitulată „S-aveți dragoste pentru viață!”, este organizată de Mitropolia Olteniei în colaborare cu asociațiile de tineret și organizațiile pro-viață din eparhie.

Tema discuțiilor va viza „viața în sensul ei deplin, familia, dar și avortul, cu toate riscurile și semnele dureroase pe care le lasă în urmă”, transmit organizatorii.

Alături de Alexandra Nadane, președinta Asociației România pentru viață, unul din organizatorii Lunii și Marșului pentru viață 2022 de la București, conferențiază trei specialiști: psihoterapeuta Carmen Silvia Mikulovici, medicul ginecolog Maria Sidonia Săndulescu și psihologul Mariana Șurlea.

„În cele mai complicate situații de criză și mai ales în criza de sarcină, dragostea, sprijinul și schimbarea inimilor salvează vieți”, a scris Alexandra Nadane într-un editorial publicat pe pagina de Facebook a Marșului pentru viață România și Republica Moldova..

„De ce vorbim despre schimbarea inimilor? Pentru că în spatele violenței, a abuzurilor, a nepăsării și a avortului există o mentalitate care ține inimile și sufletele oamenilor într-un prizonierat puternic al lipsei de sprijin și al lipsei de dragoste față de semeni”, mai scria Alexandra Nadane la începutul Lunii pentru viață 2022.

Conferința va fi transmisă în direct luni, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a ASCOR Craiova.

Cei care vor să participe sunt invitați să trimită un mesaj cu textul: ,,Luna pentru viață” la adresa de email: [email protected]. Vor primi un mesaj de răspuns cu linkul de conectare.

Conferința este organizată de Sectorul de Învățământ al Mitropoliei Olteniei, împreună cu ASCOR Târgu Jiu, ASCOR Craiova și organizațiile Provita pentru născuți și nenăscuți Gorj și Dolj.

Vezi și:

Foto credit: Pexels

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente