„Luna pentru viață” | Atelier și lansare de carte pentru copiii cu sindrom Down și părinții acestora

Mai mulți copii cu sindrom Down și părinții acestora au participat astăzi la Librăria Mihail Sadoveanu din București la un atelier organizat de Asociația Studenți pentru viață, în cadrul căruia a fost lansată cartea Ioana. O poveste despre Sindromul Down a Veronicăi Iani.

Volumul lansat în 15 martie 2017 prezintă experiența unei familii care așteaptă venirea pe lume a unui copil cu Sindrom Down.

Lucrarea reprezintă munca de mai bine de un an a Veronicăi Iani, care a cunoscut mulți părinți de copii cu acest sindrom și dificultățile prin care au trecut ei.

Autoarea a explicat că există un zid între lume și persoanele suferinde de această boală, care nu este cauzat de frică, ci de necunoaștere.

Îmi doresc ca această carte să devină o fereastră spre lumea sindromului Down, a declarat Veronica Iani pentru Trinitas TV.

După lansare a fost organizat un atelier de lectură pentru copii și părinți, iar cei mici au primit din partea autoarei câte un exemplar din volumul Ioana.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Studenți pentru viață în cadrul manifestărilor premergătoare celei de-a șaptea ediții a Marșului pentru viață.

Foto credit: Trinitas TV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente