Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului continuă

Datorită temperaturilor mai ridicate înregistrate în Capitală, în ultima perioadă, pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se pot realiza toate categoriile de lucrări. Acum se fac eforturi mari pentru recuperarea întârzierilor provocate de întreruperea lucrărilor din luna februarie.

„Se lucrează și cu sudorii și cu fierarii pe timpul nopții, iar în timpul zilei, chiar și noaptea au început să se continue și betonările la placa inferioară a radierului de la cota -20,10 până la -19,40. Ritmul este intens, ne apropiem ca număr de muncitori de cifra 300, șefii punctelor de lucru și șeful de șantier și oamenii care verifică partea de calitate a lucrărilor sunt angrenați ceas de ceas în această operațiune și acest lucru ne permite să recuperăm o parte din întârzierile care au fost din cauza timpului friguros și din cauza căderilor masive de zăpadă”, a declarat pentru TRINITAS TV ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic cu execuția.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente