Lucrările Adunării Eparhiale la Tulcea

La Tulcea au avut loc, sâmbătă, 25 ianuarie 2014, lucrările Adunării Eparhiale. Acestea au fost precedate de săvârșirea Sfintei Liturghii de către Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în Catedrala episcopală „Sfântul Nicolae” din Tulcea și a slujbei de Te Deum prin care s-a mulțumit lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra clerului și credincioșilor tulceni cerându-se binecuvântare și ajutor pentru noul an de activitate, după cum informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii.

La Casa Avramide s-au desfășurat apoi lucrările propriu-zise ale Adunării Eparhiale. Au fost prezentate și analizate rapoartele de activitate pe anul 2013 a celor șase sectoare de activitate care au reflectat activitatea depusă în Episcopia Tulcii pe plan bisericesc, economic, cultural, social, filantropic și al activității cu tineretul.

După prezentare rapoartele au fost urmate de discuții din partea membrilor Adunării Eparhiale fiind apoi aprobate în unanimitate.

La sfârșitul lucrărilor toți membrii au primit câte un Act de Cinstire din partea Centrului Eparhial, cu prilejul încheierii mandatului.

Lucrările Adunării Eparhiale au fost precedate de cele ale Consiliului Eparhial ce s-au desfășurat la mănăstirea Celic – Dere joi, 23 ianuarie 2014.

Comentarii Facebook


Știri recente