Lucrarea „Brâncuşi – Sculptor creştin ortodox” este disponibilă și în limba rusă

Ed. Trinitas a Patriarhiei Române pune la dispoziția iubitorilor de artă albumul „Brâncuşi – Sculptor creştin ortodox”, de data aceasta în limba rusă.

Până la momentul actual lucrarea a fost tradusă și în italiană, franceză, engleză, dar și în spaniolă.

În prefața cărții, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel scrie despre „părintele artei moderne” că „este un român care s-a înscris în circuitul valorilor universale perene”.

Constantin Brâncuși „nu s-a înstrăinat de propria identitate când se afla printre străini, deoarece a căutat esenţa lucrurilor dincolo de aparenţe efemere și a descoperit spaţiul spiritual al libertăţii creatoare în interiorul oricărui spaţiu geografic”.

Albumul poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected], [email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

O stradă din Arad a primit numele Reginei-Mamă Elena

Strada pe care se află intrarea principală în Domeniul Regal Săvârşin din Arad, a fost denumită „Regina-Mamă Elena”. Evenimentul se înscrie în manifestările dedicate repatrierii și reînhumării osemintelor reginei la Curtea de Argeş Autorităţile au…