Liturghie și filantropie la Căminul pentru persoane vârstnice din cartierul reșițean Marginea Lend

Persoanele vârstnice de la Căminul din cartierul reșițean Marginea Lend s-au bucurat duminică de prezența Preasfințitului Părinte Lucian. Episcopul Caransebeșului a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din incinta complexului.

„Ne bucurăm foarte mult că Dumnezeu ne-a ajutat și în acest an ca în jurul datei de 1 martie să venim și să oferim un dar spiritual, în primul rând, mamelor și bunicuțelor noastre care sunt internate în acest așezământ social”, a spus ierarhul.

După slujbă, Preasfinția Sa i-a vizitat și pe vârstnicii care nu se pot deplasa. PS Lucian a vorbit cu aceștia, i-a binecuvântat și le-a oferit câteva daruri.

La final, în sala de mese a Căminului, Corul „Pui de cer” al Centrului de tineret din Parohia Moniom și Corul Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte au interpretat câteva cântări religioase specifice perioadei. Toți beneficiarii au primit din partea tinerilor flori și mărțișoare, iar din partea ierarhului, iconițe și felicitări.

Părintele Episcop Lucian i-a conferit părintelui Moise Linu, parohul comunității „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, și domnului Cristian Vîlceanu, directorul căminului, Diploma de excelență „Episcop Elie Miron Cristea”, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Foto credit: Episcopia Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente