Liturghie Arhierească la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca

ÎPS Părinte Andrei a oficiat astăzi, 24 ianuarie 2014, Sf. Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. Slujba arhierească a fost oficiată cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a Înaltpreasfinției sale, informează radiorenasterea.ro

Din sobor au facut parte membrii ai consiliului eparhial, preoți profesori ale celor două instituții teologice din municipiu precum și preoți și diaconi ai Catedralei clujene.

La ceas aniversar, vicarul Eparhial al Arhiepiscopiei Clujului, Pr. Iustin Tira a adresat Înaltpresfințitului Andrei, felicitări și urări din partea clerului și a credincioșilor: „Rânduiala creștină ne îndeamnă pe toți cei care facem parte din Trupul tainic al Bisericii lui Hristos, ca în momentele importante sau în zilele importante din viața noastră să ne îndreptăm gândul înspre Dumnezeu mulțumindu-I pentru că prin a Sa purtare de grijă suntem și prin iubirea, îndurarea, răbdarea și bunătatea Sa, s-au coborât asupra noastră toate darurile pe care le avem și de care ne bucurăm. O astfel de mulțumire am adus și noi astăzi Bunului Dumnezeu, în ziua în care Înaltpresfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei își aniversează ziua de naștere. I-am mulțumit lui Dumnezeu, rugându-L să-l binecuvinteze în continuare cu sănătate, cu putere și cu aceeași râvnă și iubire față de Dumnezeu și față de oameni.”

Comentarii Facebook


Știri recente