Liturghie arhierească la Biserica „Sfântul Nicolae” din Zalău

Preasfințitul Părinte Qais, Episcop de Erzurum şi Vicar Patriarhal al Patriarhiei Antiohiei împreună cu Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, au oficiat duminică, 4 decembrie 2016, Sfânta Liturghie la Biserica Sfântul Nicolae din Zalău notează site-ul oficial la Eparhiei.

Din sobor a făcut parte Părintele Ioan Chirilă, Președintele Senatului Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, împreună cu alți preoți slujitori.

La finalul slujbei, Preasfințitul Părinte Petroniu a felicitat pe părintele paroh Ionuț Pop, vicarul eparhial al Episcopiei Sălajului, pentru întreaga activitate desfășurată și i-a acordat acestuia în semn de prețuire pentru ajutorul acordat la ridicarea Sediului Eparhial al Episcopiei Sălajului o diplomă de Ctitor al Centrului Eparhial, oferindu-i și o machetă a acestui edificiu.

La rândul său, părintele Ionuț Pop  a oferit fiecăruia dintre cei doi ierarhi o cruce de binecuvântare, un Liturghier și o Enciclopedie a Ortodoxiei Românești.

La final, doi dintre părinții slujitori au dăruit cadouri și iconițe cu Sfântul Nicolae tuturor copiilor prezenți la slujbă.

Comentarii Facebook


Știri recente