Lehliu: Sute de persoane la Marşul pentru viaţă 2017

Oraşul Lehliu Gară a devenit sâmbătă, 25 martie 2017, unul din locurile în care credincioşii ortodocşi au ales să-şi manifeste susţinerea pentru dreptul la viaţă, pe care îl are fiecare prunc. În acest sens, toţi preoţii Protopopiatului Lehliu, împreună cu enoriaşi din parohii, au participat la Marşul pentru viaţă 2017, informează site-ul oficial al Eparhiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Participanţii au plecat din faţa sediului Protopopiatului, destinaţia fiind biserica Sfântul Mare Mucenic Dimitrie. În sfântul lăcaş a fost oficiată slujba de Te-Deum de un sobor de preoţi. După oficierea slujbei, Pr. Cosnilier neacşu Mihai Marcel a transmis credincioşilor mesajul PS Vincenţiu despre datoria de a apăra valorile creştine cum sunt naşterea de prunci şi familia tradiţională.

Copiii, în număr de aproximativ 160, au mers apoi spre Casa de cultură a oraşului Lehliu Gară, unde au participat la un program artistic educativ, susţinut de grupul catehetic al parohiei Nicolae Bălcescu şi de Leon Magdan (Profesorul de joacă).

La final, toţi copiii au primit din partea Protopopiatului Lehliu reviste cu jocuri educative, baloane şi alte daruri.

Comentarii Facebook


Știri recente