Lansări de carte și concursuri în cadrul Festivalului Gavriil Musicescu

Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, ediția a II-a, a debutat marți, 1 iulie, la hramul Bisericii „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din Iași, informează „Ziarul Lumina”.

În această dimineață, de la ora 9:00, vor avea loc concerte corale în centre pentru bătrâni și copii din Iași, iar de la ora 17:00, la Muzeul Unirii din Iași vor fi lansate cărțile „Fericirile monahului Nicolae de la Rohia” și „Petre Țuțea între teologie și filosofie”, autor Cassian Maria Spiridon. Evenimentul va fi urmat de un concert coral. În această seară, de la ora 22:00, va avea loc evenimentul „Noapte muzicală”. În cadrul acestei manifestări vor fi susținute concerte corale nocturne la Muzeul Unirii din Iași și în Biserica „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din Iași.

Tot astăzi, de la ora 10:00, în Sala „Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților Iași, va avea loc secțiunea de concurs Coruri de licee cu profil muzical și seminarii teologice.

Tot în această locație, de la ora 11:30, se va desfășura secțiunea de concurs Coruri ale universităților de muzică și facultăților de teologie.

Comentarii Facebook


Știri recente