Lansarea catalogului expoziției Milostenia ca jertfă de sine

Biserica „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc din București va găzdui duminica aceasta un eveniment important pentru comunitate, dar mai ales pentru copiii din parohie, respectiv lansarea catalogului expoziției de pictură pe sticlă intitulat „Milostenia ca jertfă de sine”. Evenimentul va avea loc duminică, imediat după ce preoții bisericii vor săvârși Sfânta Liturghie, informează Ziarul Lumina.

Catalogul, dedicat Anului comemorativ al Sfinților Brâncoveni în Patriarhia Română, este destinat copiilor care participă la Școala de duminică „Hristos împărtășit copiilor” cu scopul de a-i familiariza pe aceștia cu proiectele de tip ateneu parohial desfășurate la Parohia „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc.

„Lansarea își propune să atragă atenția asupra inițiativei catehetice „Cartea din blog”, reunind în paginile ei principale imagini însoțite de text publicate pe blogul „Ateneu parohial”, dedicat proiectelor de lucru cu copiii de la Parohia „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc”, a declarat părintele Bogdan Aurel Teleanu, preot slujitor la biserica bucureșteană „Sfântul Pantelimon” și coordonatorul proiectului.

Evenimentul precedă lansării din data de 27 august 2014 a cărții „Ateneu Brâncovenesc” și vizionării trailerului piesei de teatru „Sfântul Vodă Brâncoveanu”.

Comentarii Facebook


Știri recente