La Timișoara va fi vernisată expoziția „Îngerii Copilăriei”

Arhiepiscopia Timișoarei în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din Timișoara și Facultatea de Arte și Design va organiza joi o expoziție de pictură și sculptură cu tema: Îngerii Copilăriei” .

Evenimentul din 7 iunie se va desfășura în sala Muzeului Catedralei Mitropolitane, în prezența Mitropolitului Ioan al Banatului. Vernisajul va avea loc de la orele 16:00, informează site-ul oficial al mitropoliei.

În cadrul expoziției vor expune lucrări peste 30 de artiști, iar criticul de artă, lect. univ. Gabriel Kelemen, va prezenta lucrările expuse în cadrul vernisajului.

De asemenea, la expoziție vor participa cu lucrări premiate în cadrul diferitelor concursuri elevi de la: Școala Generală nr. 30, Școala Ortodoxă „Sf. Antim Ivireanul”, Atelierul de pictură „Buna Vestire”, Centrul de pictură „Sf. Apostol și Evanghelist Luca” și parohia Timișoara – Blașcovici.

Partenerii evenimentului sunt: Consiliul Județean Timiș, Primăria Timișoara, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Muzeul Catedralei Mitropolitane din Timișoara.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente