La Piatra Neamț va avea loc cea de-a doua ediție a taberei „Tânărul din Petrodava“

În perioada 23-25 septembrie 2016 se va desfăşura cea de-a doua ediţie a taberei Tânărul din Petrodava, cu tema Căsătoria – Taina iubirii. Evenimentul, ce are binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, se va desfășura la Piatra Neamț. Inițiatorii proiectului sunt: Asociația Tineretul Ortodox Român, Protopopiatul Piatra Neamț și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Tabăra este organizată cu sprijinul Primăriei Piatra Neamț, Consiliului Local și Consiliului Județean Neamț. Printre activitățile ce vor fi desfășurate se numără: munca de atelier, dezbaterile, întrecerile sportive și spectacolele. De asemenea, cei prezenți vor participa la un foc de tabără.

Tema taberei de anul acesta este foarte interesantă, deoarece tinerii din ziua de astăzi sunt profund influenţaţi de modelele negative care apar zi de zi în mass-media. „Sunt căsătorit“ înseamnă că nu pot trăi nici măcar o zi, nici măcar o clipă, fără tovarăşul meu de viaţă. Soţul meu, soţia mea, e parte din mine, din trupul meu, din sufletul meu. El sau ea mă împlineşte. El sau ea este cugetul minţii mele. El sau ea este pricina pentru care-mi bate inima, se arată în comunicatul organizatorilor.

Prima ediție a taberei Tânărul din Petrodava a avut loc în anul 2014.

Prima ediţie a „Tânărului din Petrodava”, la final – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Comentarii Facebook


Știri recente