La Mănăstirea Caraiman sunt pregătiți formatori pentru prevenirea riscurilor în adolescență: Înscrieri

Până duminică, 10 noiembrie, se pot face înscrieri la cursul organizat de „România pentru viață” în vederea formării persoanelor care vor să prevină riscurile din perioada adolescenței.

Training-ul este dedicat formatorilor pentru prevenirea riscurilor în adolescență. Se intitulează „Alege binele tău!” și va avea loc în perioada 22-24 noiembrie la Mănăstirea Caraiman din orașul Bușteni, județul Prahova.

Organizatorii spun că aceste cursuri răspund nevoilor semnalate de-a lungul timpului de persoane și organizații pro-viață din țară, acelea de a pregăti formatori care doresc să susțină prezentări în comunități (licee, universități, tabere, grupuri catehetice, grupuri de tineri).

Prezentările abordează teme precum: abuz, relații toxice, violență, dependențe (jocuri video, jocuri de noroc, pornografie, alcool, droguri, fumat), trafic de persoane, criza de sarcină, sindrom post-avort, responsabilizarea față de libertatea personală și libertatea altora.

Înscrierea se face prin trimiterea unui dosar de înscriere alcătuit din CV personal, CV organizație și scrisoare de intenție pe adresa de mail [email protected]

Taxa de participare este 300 lei, iar costul include cazarea, mic dejun, prânz și cină, precum și materialele necesare.

Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial al asociației.

Tot în noiembrie, „România pentru viață” organizează un training de formare pentru ateliere de povestit „Spune-mi o poveste” și alte activități cu copiii.

Foto credit:  iStock

Comentarii Facebook


Știri recente