La Iași se caută voluntari pentru manifestările pro-viață din martie

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor anunță începutul campaniei de recrutare de voluntari pentru organizarea Marșului pentru Viață și a Lunii pentru Viață 2020, cu tema „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii”.

Voluntarii vor avea parte de sesiuni de formare în perioada 29 ianuarie – 29 februarie 2020 pentru a aprofunda problematica pro–viață.

Formarea va constra în întâlniri tematice cu invitați din domeniu, ateliere de lucru pro-viață pe diferite teme (criza de sarcină, dependența de pornografie, traficul de persoane etc.), dezbateri pro-viață, proiecție de film și întâlniri nonformale pentru socializare, informează un comunicat remis Basilica.ro.

Persoanele care doresc să se implice pot completa formularul de înscriere (postat și pe pagina de Facebook Pro Vita Iasi) până în data de 25 ianuarie 2020.

De-a lungul lunii martie vor fi organizate numeroase activități dedicate vieții și familiei, care vor culmina cu Marșul pentru Viață „Pentru Viață.Pentru Părinți. Pentru copii”, care va avea loc sâmbătă, 28 martie 2020.

Foto credit: Basilica.ro / Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente

Pe scurt: 7 domnitori români filantropi

Pentru că suntem în Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români vă aducem în atenție 7 domnitori români și principalele lor realizări pentru care au rămas în istorie drept filantropi. 1. Sfântul Neagoe Basarab Sfântul Domnitor…

Hram la Huşi închinat Sfintei Chiriachi

Catedrala din Huşi îşi va serba marţi hramul închinat Sfintei Chiriachi, fecioara care a primit moarte martirică în timpul împăratului Diocleţian. Liturghia din data de 7 iulie va fi oficiată de Arhiepiscopul Ioachim al Romanului…