La evenimentul Tânărul ieșean se va vorbi despre „dragostea în era smartphone”

În cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Tânărul Ieșean, scriitorul Mihail Neamțu va susține o conferință cu tema este „Dragostea în era Smartphone. Emoticoane sau epistolar?”.

Conferința va avea loc la Liceul Teoretic „Miron Costin”, în 10 noiembrie începând cu ora 10:30, după slujba Sfintei Liturghii oficiată la Biserica Sfântul Nectarie din Iași.

După conferinţă, va avea loc o vânătoare de comori cu activități interactive, educaționale și de folos pentru dezvoltarea personală și profesională a participanților.

Participarea la întregul eveniment se face pe baza înscrierii la numărul de telefon: 0752 772 748 şi prin achitarea sumei de 30 Lei, pentru masă și materialele necesare desfășurării evenimentului.

Tânărul Ieșean

Tânărul ieșean este un eveniment anual organizat de ATOR Iași cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prin intermediul căruia organizatorii își propun să îi susțină pe tineri în plan personal și social.

Evenimentul face parte din proiectul „Investește în TINE(ri). #Experiență. #COOL(tură). #Formare” al ATOR Iași, proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente