La Editura Basilica a apărut versiunea franceză a ghidului Pelerin în București

La Editura Basilica a Patriarhiei Române a apărut recent varianta în limba franceză a ghidului Pelerin în București­ – Pèlerin à Bucarest.

Coordonatorul proiectului a fost Pr. Consilier Nicolae Dascălu, directorul Publicațiilor Lumina.

Prefața lucrării prezintă un Cuvânt de binecuvântare pentru pelerini al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Pelerinajul este o constantă a umanității și o șansă de îmbogățire spirituală. Drumul către locașurile de închinare și întâlnirea cu oameni și locuri prin care simțim lucrarea lui Dumnezeu în viața lumii sunt întotdeauna încununate de bucurie fi binecuvântare, afirmă Preafericirea Sa.

Pelerini din țară și din alte regiuni ale lumii vin în capitala României pentru a participa la tradiționalul hram al ocrotitorului spiritual al Bucureștilor. Astfel, se deschid raze de lumină și bucurie sfântă către toate mănăstirile și bisericile din centrul istoric, adevărate tezaure de patrimoniu sacru, cu sfinte moaște și icoane făcătoare de minuni, care ajută pe oameni să cultive de-a lungul anului legătura de rugăciune cu sfinții, „prietenii și casnicii lui Dumnezeu” a adăugat Părintele Patriarh.

Ghidul ilustrat prezintă Ansamblul Patriarhal, Catedrala Mitropolitană, mănăstiri și biserici din București și principalele puncte turistice din Capitală.


Volumul poate fi cumpărat de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente