La Conferinţa Internaţională de îngrijiri Paliative de la Praga a participat un reprezentant al Arhiepiscopiei Bucureştilor

Arhiepiscopia Bucureştilor a fost reprezentată de Adriana Căruntu la Conferinţa Internaţională de îngrijiri Paliative desfăşurată în perioada 23-24 septembrie la Praga.

Directorul Centrului de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din Bucureşti a fost unul dintre moderatorii conferinţei la care au participat invitaţi din SUA, Canada, U.K., Malta, Turcia, Slovenia, Italia, Finlanda, Arabia Saudită, Croaţia, Georgia, Pakistan, Brazilia, Germania şi China.

„A fost o onoare să fiu moderatorul unei conferinţe internaţionale pentru cei mai buni specialişti din îngrijiri paliative la nivel internaţional”.

„Mi-am reprezentat cu multă bucurie instituţia din care fac parte Arhiepiscopia Bucureştilor – Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica Adriana Căruntu.

Reprezentanta arhiepiscopiei a susţinut referatul cu titlul „Psychological Counseling Curriculum in Palliative Care” (Curriculumul de consiliere psihologică în îngrijirea paliativă).

Conferința a avut ca temă principală „Un pas către îmbunătățirea calității sănătății în metodologiile de îngrijire paliativă”.

Foto credit: Adriana Căruntu/Centrul de îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie”.

Comentarii Facebook


Știri recente