La Centrul pentru copii „Sf. Nicolae” din București au avut loc Zilele Porţilor Deschise

La Centrul pentru copii „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei s-au desfăşurat vineri „Zilele Porţilor Deschise”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu voluntarii Paraclisului CMN.

La cea de-a treia ediţie au participat reprezentanţi de la 15 şcoli bucureştene, organizaţii nonguvernamentale, universităţi şi de la parohii.

Din program au făcut parte momente artistice susţinute de beneficiarii centrului, dar şi de invitaţi speciali.

Vizitatorii au au avut posibilitatea de a descoperi ce beneficii au copiii găzduiţi de centru, precum şi obiectele realizate de ei. Totodată, ei au făcut cunoştinţă cu personalul.

Dănuţ Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, a subliniat că au adus daruri acestor copii cu care au interacţionat pe parcursul zilei de vineri.

Voluntarul Claudiu Zaharia a spus că motivul care îl face să participe la astfel de acţiuni este „bucuria”.

„Bucuria cu care aceşti copii din familii monoparentale primesc ceea ce le dăruim, o bucurie nespusă care se poate citi pe chipurile lor. Prin simplitatea lor, prin unicitatea lor, copiii ne dăruiesc un zâmbet şi pentru noi e de ajuns”.

„Cel mai mult m-a impresionat atmosfera creată, faptul că toată lumea s-a strâns aici în cadrul acestui centru pentru a aduce un strop de bucurie şi a rezerva un pic din timpul lui. Mi-aş dori ca fiecare om să încerce să dăruiască din timpul lui, măcar puţin”.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente