L.T.C.O.R., filiala Câmpia Turzii-10 ani de activitate

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Câmpia Turzii, a împlinit luni, 19 august 2013, 10 ani de activitate. Cu acest prilej, la sfârșitul săptămânii, tinerii dar și credincioșii din oraș vor participa la un program liturgic special, desfășurat la biserica ortodoxă cu hramul „Adormirea Maicii Domnului†™†™ din Campia Turzii, unde slujeste pr. protopop de Turda, Daniel Crișan iar preot paroh este pr. Virgil Cerceș. Locașul de cult, în care se adună în fiecare sâmbătă membrii Ligii din Câmpia Turzii se află pe strada Laminoriștilor nr. 30.

Programul liturgic va debuta vineri, 23 august când de la ora 18:00 va fi săvârșită slujba Vecerniei și a Utreniei. Sâmbătă, 24 august de la ora 08:00 va fi oficiat Acatistul Sf. Ier. Nectarie, Ceasurile III și VI, urmate de Sfânta Liturghie. Sâmbătă seara de la ora 18:00, membrii Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Câmpia Turzii, vor lua parte la slujba Vecerniei și Paraclisul Maicii Domnului. Duminică, 25 august de la ora 08:00 vor fi săvârșite Acatistul Sf. Efrem cel Nou, Utrenia și Sfânta Liturghie.Totodată sâmbătă, 24 august, după Sfânta Liturghie, la Colegiul Tehnic „Victor Ungurean†™†™ din municipiu va avea loc o proiecție de film- „L.T.C.O.R. filiala Câmpia Turzii- 10 ani de activitate†™†™ după cum a preciyat pentru Radio Renașterea de la președintele Ligii, Florentina Oltean.

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români, fiiala Câmpia Turzii numără aproximativ 20 de membri activi. Aceștia, pe tot parcursul anului, participă intens la programe religioase, culturale și social-filantropice.

Comentarii Facebook


Știri recente