Jonathan Jackson participă la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Județul Vaslui

Actorul american Jonathan Jackson, convertit la Ortodoxie, este invitat la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Județul Vaslui (ITOV), eveniment organizat de Episcopia Hușilor. El va susține o conferință cu intrare liberă intitulată „Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”

Întâlnirea are loc sâmbătă, 27 august, și are un program complex, la a cărui bună desfășurare contribuie aproximativ 100 de voluntari. Activitățile se vor desfășura în prezența Episcopului Hușilor.

Program

07:00     Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Vaslui
Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie

10:30     Parcul Copou din Vaslui
Deschiderea oficială ITOV 2022 și conferința lui Jonathan Jackson, care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Episcopiei Hușilor.

14:00     Parcul Copou
Ateliere de comunicare bazate pe tema conferinței susținute de invitatul american

17:00     Parcul Copou

  • Spectacol tradițional susținut de solistele Teodora Panainte,  Raluca Radu, Viviana Bulugu și Grupul Ecou
  • Cuvânt final al Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor
  • Marșul Tineretului pe traseul Parcul Copou – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Bulevardul „Ștefan cel Mare” – Crucea Gării – Sensul giratoriu OMV – Sala Sporturilor.

Evenimentul, ajuns la a IV-a ediție, este organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Câştigător a cinci premii Emmy pentru interpretarea din serialul „General Hospital”, cunoscut şi pentru rolurile pe care le-a avut în alte filmele „Nashville”, „Tuck Everlasting” și „Insomnia” (unde a jucat alături de Al Pacino şi Robin Williams), Jonathan Jackson s-a convertit la Ortodoxie în urmă cu un deceniu.

Vezi și:

Foto credit: Mike Pont/WireImage

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente