IPS Petru: Credința este cea care ne aduce mila și ajutorul Lui Dumnezeu în rezolvarea problemelor vieții

IPS Petru Slujind în Duminica a 9-a după Rusalii (1)

Viaţa noastră este asemenea unei mări învolburate cu vânturi potrivnice. Suntem ameninţaţi de furtunile încercărilor şi a ispitelor de tot felul la orice pas, a transmis duminica aceasta Mitropolitul Basarabiei credincioşilor din comunitatea „Sfânta Cuvioasă Parascheva” – oraşul Soroca.

Ierarhul a explicat faptul că nu putem să rezistăm dacă ne bizuim doar pe puterile noastre. Pentru a face faţă greutăţilor avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.

Dacă-L chemăm cu credinţă Dumnezeu ne ajută. Credința este cea care ne poate aduce mila și ajutorul Lui Dumnezeu în rezolvarea problemelor vieții, a subliniat Înaltpreasfinţitul Părinte Petru în cuvântul rostit în 6 august 2017.

Mitropolitul Basarabiei a slujit duminica aceasta în parohia Soroca din Republica Moldova, informează Biroul de Presă al Eparhiei. În omilia Sa, Ierarhul a vorbit despre importanţa credinţei ca să dobândim izbăvire de necazuri şi să primim mântuirea sufletelor noastre.

În viața de zi cu zi, a spus Înaltpreasfinţia Sa, dacă ne îndoim de puterea Lui Dumnezeu cât de puțin începem să ne scufundăm în problemele vieții. Cel mai important este ca atunci când problemele ne inundă să strigăm “Doamne scapă-mă!”, iar El ne va întinde mâna Sa cea Izbăvitoare.

Comentarii Facebook


Știri recente