IPS Petru a avut o întâlnire cu Ambasadorul României la Chișinău

Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, s-a întâlnit marți cu Excelența Sa Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României în Republica Moldova. Ambasadorul a apreciat implicarea social-filantropică și culturală a Mitropoliei Basarabiei.

Înaltpreasfinția Sa și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat de către Statul Român prin Ambasada României, Instituției Mitropoliei și parohiilor care au desfășurat proiecte sociale.

Totodată, a mulțumit Guvernului României pentru suplimentarea posturilor clericale și alocarea de posturi neclericale pentru Mitropolia Basarabiei.

Părintele Mitropolit a apreciat Guvernul Român pentru sprijinul acordat Republicii Moldova în această perioadă cu multe încercări economice și sociale.

Mitropolitul Petru a oferit Excelenței Sale o icoană cu Maica Domnului având Pruncul Iisus în brațe.

Foto credit: Mitropolia Basarabiei

Comentarii Facebook


Știri recente

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată. Lăcașul de cult a fost ctitorit de Protoiereul martir Aurel Munteanu. Lucrările de renovare vizează înlocuirea învelitorii acoperișului cu tablă din cupru, retencuirea pereților, amenajarea curții și altele.…