IPS Mitropolit Nicolae se roagă pentru victimele atacului armat din Las Vegas

Metropolitan Nicolae of the Americas

IPS Nicolae a transmis recent un mesaj de compasiune  pentru victimele atentatului din Las Vegas. Mitropolitul Ortodox Român al celor două Americi se roagă pentru victimele atacului armat din 1 octombrie 2017, soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi, informează site-ul oficial al Mitropoliei.


Preoții şi credincioşii Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi exprimă solidaritate cu victimele tragicului eveniment din Las Vegas, cu totul de neînțeles în vremurile noastre. Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor care au trecut la Domnul în acest mod tragic, pentru alinarea durerii familiilor lor şi pentru însănătoşirea celor răniți. Ne rugăm şi pentru fratele nostru român Luca Iclodean rănit în acest tragic incident şi pentru familia lui. În aceste momente trebuie să apreciem darul vieții şi să-L rugăm pe Dumnezeu să ne ocrotească de toată primejdia, de toată reaua întâmplare şi de orice suferinţă.

Îl rugăm pe Domnul să trimită harul şi binecuvântarea Sa peste toți cei în suferință şi să aducă pace şi lumină în sufletele celor înstrăinați de El!

+ Mitropolit Nicolae

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi

 

Foto credit: Agenţia de ştiri Basilica

Comentarii Facebook


Știri recente