IPS Mitropolit Nicolae în rugăciune pentru victimele atacurilor din New York şi Texas

IPS Nicolae a transmis recent un mesaj de compasiune pentru victimele atacurilor din New York şi Texas, soldate cu zeci de morţi şi răniţi, potrivit site-ului oficial al Mitropoliei.


Preoții şi credincioşii Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi exprimă compasiune pentru victimele atacurilor din New York și Sutherland Springs, Texas. Vedem cu îngrijorare înmulțirea acestor acte de violență cărora le cad victimă oameni nevinovaţi, chiar în casa Domnului, chiar în zi de duminică.

Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor care au trecut la Domnul în acest mod tragic, pentru alinarea durerii familiilor lor şi pentru însănătoşirea celor răniți. În aceste momente se cuvine să înmulțim rugăciunea noastră pentru încetarea violenței, cerând Domnului să trimită pacea și lumina Sa  în sufletele celor înstrăinați de El.

Îndemnăm preoții și credincioșii noștri să rostească în următoarele zile rugăciuni speciale pentru ”înmulțirea dragostei și dezrădăcinarea urii și a toată răutatea” și pentru pentru pacea și binecuvântarea acestei țări și a întregii lumi!

+ Mitropolit Nicolae
Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi

Foto Credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente