IPS Laurențiu la conferința organizată de ASCOR Brașov: Apărarea familiei este una dintre datoriile noastre sfinte

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a susținut duminică, 19 martie 2017, conferința cu tema Familia creștină și provocările lumii contemporane.

Manifestarea a avut loc în Aula din corpul T al Universității Transilvania. Moderatorul conferinței a fost părintele Ovidiu Moceanu de la universitatea brașoveană.

În cadrul prelegerii, Înaltpreasfinția Sa a evidențiat câteva aspecte foarte importante legate de viața familiei, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Apărarea familiei este una dintre datoriile noastre sfinte. Întâi de toate apărăm familia susținând-o în sânul nostru. Dumnezeu a creat viață, iar femeia devine mamă și dă naștere la viață. Tinerii trebuie să știe că Dumnezeu le-a scos în cale viitorul soț sau viitoarea soție și de aceea trebuie să-și stabilească de la început un program de viitor, a spus ierarhul.

Evenimentul a fost organizată de Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România (ASCOR), filiala Brașov. Acesta face parte din manifestările duhovnicești, academice și social-filantropice organizate de tinerii studenți brașoveni.

Comentarii Facebook


Știri recente