IPS Laurențiu a prezidat consfătuirea profesorilor de religie din județul Sibiu. În cadrul ședinței s-a discutat despre ITO 2018

Aula Mitropolit Ioan Mețianu a Facultăţii de Teologie Sfântul Andrei Şaguna a găzduit miercuri, 13 septembrie 2017, consfătuirea anuală a profesorilor de Religie din judeţul Sibiu. Întâlnirea a fost prezidată de Mitropolitul Ardealului. În cadrul ședinței s-a discutat și despre organizarea Întâlnirii tinerilor ortodocși din întreaga lume ce va avea loc anul viitor, în perioada 6-9 septembrie.

La consfătuirea din acest au fost prezenți: Inspectorul de Religie al județului Sibiu, prof. Gabriela Frăţilă, și inspectorul pentru învățământ din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Sorin Joantă.

În debutul întrunirii, insp. Gabriela Frățilă a prezentat un raport referitor la activitatea dascălilor de Religie în anul şcolar trecut, subliniind rezultatele foarte bune ale elevilor la olimpiadele şi concursurile de profil.

La rândul său, Mitropolitul Ardealului le-a mulţumit profesorilor pentru devotamentul dovedit în misiunea lor de a face educaţie religioasă în rândul elevilor.

Odată cu bucuria pe care o am să vă revăd pe toți, vreau să vă transmit și prețuirea mea, pentru că majoritatea covârșitoare dintre dumneavoastră ați studiat la Facultatea de Teologie din Sibiu. Și dacă ne bucurăm că facultatea noastră a dat roade bune, ne bucurăm acum și de roadele pe care le aduceți în cadrul școlilor noastre față de care avem o grijă permanentă, a subliniat IPS Laurențiu.


Întrunirea anuală a dascălilor de religie din județul Sibiu are loc la fiecare început de an școlar.

Comentarii Facebook


Știri recente