IPS Casian s-a rugat împreună cu tinerii participanți la tabăra de vară din parohia brăileană Viziru

Numeroși tineri participă în perioada 1-15 august 2017, la activitățile recreative desfășurate în cadrul taberei de vară Redescoperirea valorilor tradiționale ale spiritualității românești organizată în Parohia Viziru din județul Brăila.

Duminica aceasta, IPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, s-a aflat în Parohia Viziru, unde a participat la programul taberei. În dimineața zilei de 13 august, ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie, în cadrul căreia participanții la tabără au oferit răspunsurile liturgice, informează site-ul oficial al Eparhiei.

După Sfânta Liturghie, în curtea Bisericii a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru înaintaşii, ctitorii şi binefăcătorii bisericii parohiale.

În continuare, IPS Casian a participat la câteva activități împreună cu tinerii, pe care i-a implicat într-o evaluare interactivă.

Anul acesta, programul taberei s-a concentrat pe activități de comunicare, animare și dezvoltare personală, cu scopul de a identifica soluții adecvate pentru petrecerea timpului liber într-un mod constructiv.

Programul taberei constă în activități liturgice – slujba Utreniei și Sfânta Liturghie, dimineața, Vecernia și Paraclisul Maicii Domnului – seara,  ateliere de comunicare, animare și dezvoltare personală, activități sportive și recreative.

Activitățile taberei vor fi încununate de oficierea slujbei hramului Bisericii, în ziua sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente