IPS Casian a prezidat întâlnirea consultativă dedicată Pelerinajului tinerilor liceeni din Eparhia Dunării de Jos

IPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a prezidat astăzi întâlnirea consultativă cu principalii coordonatori ai Pelerinajului tinerilor liceeni din Eparhie la Mănăstirea Buciumeni. Acesta va avea loc în ziua Praznicului Sfintei Treimi, 5 iunie 2017.

La întâlnirea din 29 mai 2017 au participat: consilieri eparhiali, protoierei, profesori de religie, elevi ai Seminarul Teologic din Galaţi și ai liceelor din municipiile Galaţi şi Brăila, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Scopul întrunirii a fost definitivarea temelor propuse pentru ediția a 23-a a acestui pelerinaj, la care vor participa aproximativ o mie de tineri.

Au fost abordate o serie de probleme cu privire la pregătirea pelerinajului în licee, prin implicarea celor prezenţi, a profesorilor de religie şi elevilor, în alcătuirea şi coordonarea grupurilor de tineri pelerini.

În aceeași zi, au avut loc mai multe întâlniri la Centrul Eparhial şi la sediile protoieriilor pentru finalizarea celor 20 subteme ale grupelor de convorbiri, care vor avea loc la Mănăstirea Buciumeni, după oficierea Sfintei Liturghii.

Comentarii Facebook


Știri recente