IPS Calinic: Trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu cu îndrăzneală și convingere pentru că ne răspunde la timp și știe ce avem nevoie

Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, IPS Calinic, a liturghisit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Slănic. Evenimentul a avut loc duminică, 30 iulie 2017, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În omilia sa, ierarhul a adresat celor prezenți un îndemn la schimbare prin rugăciune, credință și Sfânta Împărtășanie.

Trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu cu îndrăzneală și convingere pentru că ne răspunde la timp și știe ce avem nevoie fiecare dintre noi. Să-L rugăm pe Dumnezeu să aibă grijă de noi, pentru că ne-a zidit, ne-a crescut, ne-a dat să trăim, ne hrănește, ne mântuiește, a spus Arhipăstorul.


Mănăstirea Slănic, Taborul Argeşului, așa cum l-a numit Înaltpreasfinția Sa, este o veche vatră sihăstrească la care ajungi trecând de comuna Domnești a județului Argeș, urmând un drum forestier ce șerpuiește pe sub poale de păduri de fag până într-o depresiune submontană, la aproximativ 1000 m altitudine, ce adăpostește acest colț de rai.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…