IPS Calinic: Hristos este singura realitate în care se găsește alinarea durerilor neamului omenesc

Pelerinii prezenți în Duminica a șaptea după Rusalii la Mănăstirea Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul au participat la Sfânta Liturghie arhierească. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

În cuvântul rostit în data de 23 iulie 2017, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a evidențiat importanța prezenței lui Hristos în viața creștinilor, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Evanghelia de astăzi ne arată faptul că  Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a fost, este şi va fi până la sfârşitul veacurilor, singura realitate în care se găsește pururea alinarea durerilor neamului omenesc, a spus ierarhul.

La finalul slujbei, IPS Calinic a binecuvântat pe cei prezenți la slujba oficiată la mănăstirea din localitatea Corbeni.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sfântul Nicolae prevestește bunătatea lui Moș Crăciun sau iubirea milostivă a lui Dumnezeu

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a asistat marți la Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor la Palatul Patriarhiei. În cuvântul rostit…