ÎPS Andrei către tinerii din Mitropolia Clujului: „Voi sunteţi misionarii Bisericii”

ITO Bistriţa

1000 de tineri din Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului s-au rugat duminica aceasta împreună cu Chiriarhul lor.

IPS Andrei a oficiat în 30 iulie 2017 Sfânta Liturghie pe o scenă amenajată în curtea protoieriei Bistriţa şi le-a vorbit tinerilor despre importanța Sfintei Liturghii, îndemnându-i să le explice și altora de ce este atât de important să participe duminică de duminică la acest ospăț al credinței, informează Radio Renaşterea.

Voi sunteţi misionarii Bisericii, le-a spus Ierarhul celor 1000 de tineri participanţi la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului, desfăşurată în perioada 29-30 iulie 2017.

Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost oferite de Grupul Coral Oremus al Seminarului Teologic Ortodox Cluj, coordonat de Arhid. Daniel Mocanu.

Întâlnirea tinerilor ortodocși din Mitropolia Clujului, ce a avut loc anul acesta în premieră la Bistrița, s-a încheiat cu un spectacol muzical susținut de Grupul Valeria Peter Predescu, Trupa Big City, Florin Săsărman, Ducu Bertzi și alți tineri invitați și o festivitate de premiere, ambele organizate în sala Polivalentă din oraș.

 

Comentarii Facebook


Știri recente