Ioana Ignat a primit Distincția de vrednicie „Sfânta Mare Muceniță Chiriachi” a Episcopiei Hușilor

Artista Ioana Ignat a fost invitata specială a concertului care a încheiat sâmbătă seara Întâlnirea Tinerilor Ortodocși Vaslui (ITOV 2021). 

Alături de Ioana Ignat au concertat pro bono și Raluca Radu, Teodora Panaite, Denisa Ciobanu.

©Episcopia Hușilor

La final, Episcopul Ignatie al Hușilor i-a acordat Ioanei Ignat Distincția de vrednicie „Sfânta Mare Muceniță Chiriachi” a Episcopiei Hușilor.

Această distincție i-a fost conferită „în semn de recunoștință pentru participarea la Întâlnirea ITOV 2021, precum și pentru faptul că prin structura sa sufletească și prin asumarea publică a crezului creștin, transmite tuturor valorile credinței noastre”, notează Episcopia Hușilor.

„Cred că foarte mulți dintre voi ați fost la munte și știți ce înseamnă un pârâiaș de munte. Înseamnă limpezime, foarte multă curăție și răzbatere. Așa vă doresc tuturor: să fiți ca un pârâiaș de munte, limpezi, curați și răzbătători. Aceasta a fost intenția întâlnirii noastre de astăzi”, le-a spus Episcopul Hușilor tinerilor la finalului evenimentului de sâmbătă.

ITOV a ajuns anul acesta la a treia ediție. Evenimentul a fost organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Vezi și „Să trăiți cât mai mult în offline!”: Îndemnurile PS Ignatie către tineri, la ITO Vaslui

Foto credit: Episcopia Hușilor

Comentarii Facebook


Știri recente