Întrunirea consultativă națională A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R., la Galați

În perioada 21-24 martie, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și a Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la Galați are loc întrunirea consultativă națională A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R.

Programul a debutat astăzi, 21 martie a.c. cu participarea membrilor A.S.C.O.R. și L.T.C.O.R. la Sfânta Liturghie a Darurilor înainte Sfințite și la slujba de Te-Deum, oficiate în Catedrala arhiepiscopală din Galați, în prezența Chiriarului Dunării de Jos, după cum ne-a transmis Pr. Gabriel Molocea.

După programul liturgic, tinerii s-au îndreptat spre Sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” unde Înaltpreasfinția Sa a deschis lucrările oficiale ale întrunirii consultative naționale.

Au urmat prezentarea activităților derulate în anul 2013 la nivelul filialelor din țară, evidențierea principalelor realizări dar și a dificultăților întâmpinate în anul precedent, precum și a proiectelor majore propuse pentru anul 2014.

Au participat reprezentanți a 16 filiale A.S.C.O.R. și 8 filiale L.T.C.O.R. din țară, dar și reprezentanți ai filialei A.S.C.O.R. din Chișinău.

Întrunirea consultativă națională care se desfășoară zilele acestea la Galați are rolul de a face cunoscut activitățile desfășurate pe plan național de la ultimul Congres, de a analiza problemele pe care filialele le întâmpină pe plan local, precum și de identificare a celor mai bune soluții și metode în vederea dinamizării activităților misionare specifice.

Întrunirea consultativă națională de la Galați va fi urmată, în toamnă, de Congresul Național al A.S.C.O.R. și L.T.C.O.R.

Comentarii Facebook


Știri recente