Întâlnirea tinerilor din Protopopiatul Vitoria, Spania

În data de 05 aprilie 2015, în Parohia Sfinții “Doctori fără de arginți Cosma și Damian” din Vitoria Gasteiz, a avut loc întâlnirea tinerilor din Protopopiatul Vitoria sub genericul “Bucuria de a fi impreună!”. La eveniment au participat tineri din majoritatea parohiilor din protopopiat fiind însoțiți de către preoții parohi.

„Pentru a chema mai intâi mila și ajutorul Domnului, participanții s-au adunat în biserica parohiei unde au participat la rugăciune. La finalul rugăciunii Preacucernicul Părinte Protopop Radu Ursu a adresat un cuvânt de bun-venit în care a subliniat importanța comuniunii prin activitățile care le organizează Biserica, scopul acestora fiind apropierea noastră de Dumnezeu”, a precizat pr. Andrei Turea.

Au urmat ateliere de discuții pe tema: “Cum putem îmbunătăți relația cu părinții?”, în cadrul cărora tinerii si-au expus părerile referitor la tema propusă, iar la sfârșit au fost prezentate în fața tuturor participanților concluziile.

„Întâlnirea a continuat cu orgaziarea unei seri de talente în timpul căreia tinerii au avut ocazia să-și arate abilitățile pe care le au. Au fost prezentate cântece, desene, pictură pe sticlă precum și arta încondeierii de ouă.Spre sfârșit parohia gazdă i-a invitat pe participanți la o agapă frațească. Seara s-a încheiat printr-o prezentare video a celor mai importante momente ale întâlnirii tinerilor din Protopopiatul Vitoria Gasteiz”, a mai spus pr. Andrei Turea.

Comentarii Facebook


Știri recente