Întâlnirea de lucru cu preoții la Sediul Biroului Zonal World Vision din Rm. Vâlcea

Luni, 2 iunie, la Sediul Biroului Zonal World Vision din Râmnicu Vâlcea, a avut loc întâlnirea cu preoții din Arhiepiscopia Râmnicului care desfășoară activități de parteneriat cu această fundație. La întâlnire, potrivit arhiram.ro, au participat Domnul Constantin Ionașcu reprezentantul Fundației World Vision – Biroul Zonal Vâlcea, Pr. Constantin Olariu, Inspector pentru catehizarea parohială și preoți din Parohiile Blejani, Troianu, Gorunești, Geamăna-Stoilești, Mihăești, Valea Bisericii, Frâncești și Buleta-Mihăești.

Evenimentul a avut ca scop prezentarea proiectelor derulate în perioada ianuarie – mai 2014 la parohii, proiectele desfășurate în parteneriat pentru perioada Sărbătorii Învierii Domnului, obiectivele strategice – ADP Vâlcea 2014-2018, ghidul de scriere al proiectelor, prezentarea cursurilor pentru părinți și copii care se pot desfășura în perioada următoare: Școala Părinților, Bunul Gospodar, Ziua de lectură.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute și o serie de proiecte ce se vor desfășura pe perioada vacanței de vară: schimburi de experiență cu parohii din alte eparhii care derulează activități catehetice și organizarea taberei pentru copiii implicați în activități catehetice.

Comentarii Facebook


Știri recente