Întâlnire pentru susţinerea orei de religie în Episcopia Slatinei şi Romanaţilor

PS Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, s-a întâlnit în şedinţă de lucru cu profesorii metodişti pe disciplina religie, responsabilii de cerc pedagogic şi membrii Consiliului consultativ, informează „Ziarul Lumina”.

Activitatea a avut loc la sediul ASCOR din Slatina, luni, 23 februarie. Premisele întâlnirii de lucru s-au centrat pe tema impactului deciziei Curţii Constituţionale, referitoare la ora de religie, precum şi constituirea la nivel judeţean a filialei Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie“. Tot cu acest prilej, s-a hotărât convocarea tuturor profesorilor de religie din judeţul Olt, sâmbătă, ora 13:00, la Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ din Slatina, pentru o abordare completă şi uniformă a problemelor.

Comentarii Facebook


Știri recente

În imagini: Hirotonie la Mănăstirea Radu Vodă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Radu Vodă din București, sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cadrul slujbei, diaconul Adrian Stolnicu a fost hirotonit preot pe seama…