Întâlnire emoţionantă între voluntarii Paraclisului CMN şi copiii de la Centrul de ocrotire „Acasă”

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului s-au întâlnit sâmbătă cu beneficiarii Centrului de ocrotire a copiilor „Acasă” care aparţine fundaţiei Metropolis din cartierul bucureştean Giuleşti.

Prin intermediul muzicii la flaut şi la pian, voluntarii au reuşit să le facă o bucurie celor peste 40 de beneficiari ai centrului.

Dănuţ Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul CMN, a subliniat că aceasta este prima acţiune desfăşurată în sprijinul copiilor din Fundaţia Metropolis care „sprijină copii proveniţi din medii dezavantajate social, copii care au rămas fără părinţi”.

„Pe lângă darurile pe care le-am oferit, am venit şi cu un program artistic susţinut de echipa de voluntari inimoşi care atunci când au puţin timp liber se gândesc cum să vină în sprijinul semenilor”.

Mariana Peana, îngrijitor la Centrul de ocrotire a copiilor „Acasă”, a observat că cei mici „s-au simţit foarte bine, s-au bucurat, au dansat şi au cântat”: „S-au bucurat enorm pentru că cel mai mult le lipseşte bucuria, dragostea şi înţelegerea”.

Fundaţia a luat fiintă în 16 februarie 2007 şi are ca obiectiv protecţia copiilor separaţi temporar sau definitiv de ocrotirea părinţilor, precum şi integrarea lor în societate şi în comunitate.

Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto Credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente