Întâlnire duhovnicească organizată la Oxford și Londra de Asociația tinerilor Nepsis a Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale

În zilele de 27-28 februarie 2010, la Oxford și Londra are loc o întâlnire duhovnicească cu tema „Tinerii și ispitele lumii contemporane”, organizată de Asociația tinerilor Nepsis a Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale.

Sâmbătă, 27 februarie, are loc la Biserica Buneivestiri din Oxford, începând cu ora 10:00, Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de Înalt Preasfințitul Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale. La ora 18:00, în aceeași zi, la Londra, la Biserica „Sfântul Gheorghe”, se va oficia slujba Vecerniei, iar începând cu ora 19:30, pr. conf. univ. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie din Sibiu va susține o conferință pe tema întâlnirii. „Părintele Constantin Necula este un orator de mare talent și un spirit misionar neobosit (în România și în străinătate) atent la problemele vremii. Este un scriitor fascinant. A publicat 33 de cărți”, a transmis Asociația Nepsis.

Întâlnirea duhovnicească va continua duminică, 28 februarie la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Londra, cu Sfânta Liturghie Arhierească care va începe la ora 10:00. La ora 15:00, IPS Mitropolit Iosif va adresa un cuvânt tinerilor, după care va avea loc adunarea de constituire a Nepsis – Marea Britanie și se vor purta discuții cu invitații.

Comentarii Facebook


Știri recente