Întâlnire de lucru cu preoţii care au biserici în construcţie la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului şi Strehaiei

La sediul Centrului Eparhial al Episcopiei Severinului şi Strehaiei în 15 februarie 2016 s-a desfăşurat o întâlnire de lucru cu preoţii din Episcopia Severinului şi Strehaiei care lucrează la ridicarea sau înfrumuseţarea de lăcaşuri sfinte, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Cei aproape 30 de preoţi participanţi şi-au împărtăşit unii altora din propria experienţă, luând la cunoştinţă şi despre noi reglementări ce ţin de activitatea de construire. Astfel de întâlniri sunt deosebit de importante, întrucât există situaţii în care unii preoţi fiind la începutul pastoraţiei au mare de nevoie de îndrumare.

Întrunirea preoţilor s-a bucurat de prezenţa Preasfinţitului Părinte Episcop Nicodim care a insistat ca toate lucrările la biserici să se facă cu toată responsabilitatea, arătând importanţa lăcaşurilor sfinte pentru comunităţile respective.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…