Întâlnire a comunităţii arabe ortodoxe din Bucureşti cu Preafericitul Ioan al X-lea

Preafericitul Părinte Ioan al X-lea, Patriarhul Antiohiei și al întregului Orient, împreună cu membrii delegaţiei pe care o conduce, s-au întâlnit sâmbătă, 1 octombrie 2016, cu membrii comunităţii arabe ortodoxe din Bucureşti. Evenimentul a avut loc la Palatul Patriarhiei din Capitală.

Preafericirea Sa a fost însoţit şi de Preasfinţitul Părinte Qais, Episcop de Erzurum, care a subliniat că cei prezenţi au primit binecuvântarea păstorului lor. De asemenea, Patriarhul Antiohiei i-a asigurat că va avea grijă de credincioşii pe care îi păstoreşte şi în mod special de cei aflaţi în diaspora.

Îi dorim poporului român sănătate, pace şi putere poporului român cu care noi împărtăşim aceeaşi credinţă şi avem aceeaşi misiune de a propovădui Evanghelia lui Hristos, a mai spus Episcopul de Erzurum (Patriarhia Antiohiei).

Patriarhul Antiohiei se află în România din 23 septembrie 2016.

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…