Încurajare duhovnicească pentru Camelia-Mihaela Smicală. PS Macarie alături de mama aflată într-o grea încercare

Preasfințitul Părinte Macarie al Europei de Nord a mers luni, 22 mai 2017, în Tampere, Finlanda, pentru a o întări sufletește pe Camelia-Mihaela Smicală, mama româncă ai cărei copii au fost luați de Protecția Copilului.

Ierarhul român a încurajat-o pe femeia îndurerată, rugându-se pentru izbăvirea din necazuri a familiei sale și pentru copiii săi Johan-Mihai și Maria-Alexandra. Părintele Episcop Macarie a îndemnat-o pe mamă să își pună nădejdea în Hristos și în Maica Domnului, aducând aminte de cazuri similare care, în cele din urmă, au avut un deznodământ pozitiv.

De asemenea, ierarhul a apreciat că recentele manifestații de solidarizare cu Camelia-Mihaela Smicală nu vor rămâne fără ecou, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Nu trebuie abandonată lupta și nici pierdută nădejdea, ci înmulțită rugăciunea și continuate, pe toate căile, demersurile de remediere a situației, a transmis Preasfințitul Macarie.

Episcopul s-a implicat încă de la început în cazul Cameliei-Mihaela Smicală, oferind, împreună cu păstoriții săi din Scandinavia, asistență duhovnicească și materială.

Comentarii Facebook


Știri recente