Încheierea cursurilor la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Casian din Tulcea

La Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Casian” din Tulcea a avut loc joi, 19 iunie 2014, festivitatea de încheiere a cursurilor din acest an școlar. În Capela Seminarului a fost săvârșită Sfânta Liturghie arhierească de către Preasfințitul Visarion, Episcopul Tulcii înconjurat de un sobor de preoți și diaconi în prezența profesorilor și a elevilor, după cum informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii.

În cuvântul de învățătură rostit la sfârșitul slujbei Preasfinția Sa a subliniat importanța acestui moment pentru elevii și profesorii Seminarului care își văd încununate strădaniile depuse pe parcursul unu an școlar, făcând totodată doriri de bine și de succes absolvenților. Apoi, în curtea Seminarului a avut loc serbarea de sfârșit de an cu predarea simbolică a cheii școlii elevilor din anul al III-lea și cu împărțirea premiilor elevilor merituoși.

Din partea Episcopiei Tulcii premianții au primit sume de bani, precum și cărți de teologie și spiritualitate ortodoxă.

Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Casian” din Tulcea se află în cel de-al 22 an al existenței sale în decursul căreia au absolvit 19 promoții de elevi seminariști.

Comentarii Facebook


Știri recente