Inaugurarea depozitul de cărți și obiecte bisericești al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei

Depozitul de cărți și obiecte bisericești al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei a fost inaugurat astăzi, 5 august 2013. După cum ne-a transmis Dragoș Olteanu, Consilier mass-media și purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, slujba de sfințire a fost oficiată de către ierarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian.

De aici, doritorii pot achiziționa icoane, veșminte liturgice, obiecte de cult, tămâie, dar și cărți de rugăciuni, lucrări cu tematică teologică și cărți de cult. Depozitul este destinat în special protoieriilor și parohiilor din cuprinsul Eparhiei, având magazine de desfacere și vânzare în Buzău, Râmnicu Sărat și Focșani.

La slujbă au participat preoții consilieri ai administrației eparhiale, protoiereii celor șapte protopopiate din Buzău și Vrancea, precum și cei care au sprijinit renovarea și amenajarea acestui spațiu.

Depozitul de cărți și obiecte bisericești al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei este situat pe strada Aleea Episcopiei, nr. 3, și e deschis de luni până vineri între orele 08:00 și 16:00.

Comentarii Facebook


Știri recente