În ziua când Johan-Mihail Smicală împlinește 14 ani, Episcopul Macarie solicită ajutor pentru reîntregirea familiei

Episcopul Macarie a făcut public că unul dintre copiii doamnei Mihaela Camelia Smicală, Johan-Mihail Smicală, a împlinit 14 ani.

El împreună cu sora lui Maria-Alexandra sunt despărţiţi de mai mulţi ani de mama lor, urmare a preluării de Protecţia Copilului din Finlanda.

Părintele Episcop a mediatizat intens acest caz şi a reiterat faptul că doamna Mihaela Smicală are nevoie de ajutor pentru a continua să lupte până va fi din nou alături de copiii ei.

„La starea de epuizare fizică și sufletească a doamnei Smicală, pricinute de interdicția de a-și recupera copilașii, se adaugă și greutățile financiare survenite în urma costurilor ridicate legate de consultanța juridică, venitul redus din timpul concediului de boală, șamd”.

„De aceea, vă chem încă o dată să îi fim solidari financiar în aceste clipe grele și ajutându-o economic”, a îndemnat Preasfinţia Sa.

„Fie ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească osteneala! Îl rugăm cu osârdie să îi readucă pe doamna Camelia Smicală și pe copiii ei Mihai și Maria cât de curând împreună” – Episcopul Macarie

Donaţiile pot fi oferite în conturile menţionate pe site-ul Episcopiei Europei de Nord.

Foto credit: arhivă Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente