În noua serie PSB: Istoria Bisericească, Eusebiu de Cezareea

Editura Basilica a publicat în noua serie „Părinți și scriitori bisericești” (PSB) lucrarea „Istoria Bisericească” a istoricului Eusebiu de Cezareea.

Este volumul 20 din Colecția PSB. Traducerea din greaca veche, studiul introductiv și notele aparțin Pr. Prof. Teodor Bodogae. Ediția este revizuită de Prof. Tudor Teoteoi și este dedicată „In memoriam Acad. Prof. Dr. Emilian Popescu”.

„Te sperii cât de puține am ști din primele trei veacuri creștine fără Eusebiu”, spune teologul francez Pierre Batiffol citat în Studiul introductiv al cărții de față.

Lucrarea „Istoria bisericească” 10 „cărți” și vrea să înfățișeze dezvoltarea bisericii creștine, începând de la venirea Mântuitorului până la anul 324.

Volumul de față poate fi poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

La achiziția online, Librăria Cărților Bisericești oferă în perioada 20-21 martie o reducere de 35% pentru lucrările din colecția PSB și pentru alte volume de teologie.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente