În Eparhia Alba Iuliei a avut loc o nouă ediție a campaniei „Salvează viața, donează sânge!”

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu i-a însoțit joi pe clericii și credincioșii prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia, pentru a dona sânge. Acțiunea a făcut parte din cadrul campaniei „Salvează viața, donează sânge!”, derulată de către Arhiepiscopia Alba Iuliei în județele Alba și Mureș.

Acțiunea de donare de sânge de joi a fost sprijinită și de către voluntarii Asociației „Emanoil” ca parte a colaborării cu Protopopiatul Alba Iulia, în vederea desfășurării proiectului de solidaritate „e-viața”.

„Acțiunea de astăzi face parte din calendarul activităților Protopopiatului Ortodox Alba Iulia. În luna martie, intitulată sugestiv «Luna pentru viață», Biserica desfășoară o campanie activă pentru a promova familia, firescul, bucuria de a trăi și dragostea curată; într-un cuvânt, valorile moral-spirituale autentice”, a subliniat părintele protopop Teofil Slevaș fiind prezent alături de credincioși.

„Mulțumim, de asemenea, participanților și, în mod special, angajaților Centrului de Transfuzie Sanguină Alba care, de fiecare dată, ne primesc cu multă dragoste și recunoștință”, a mai spus acesta.

Programul „Salvează Viața, donează sânge!” inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, face parte din seria acțiunilor pro-viață organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în „Luna pentru Viață”.

Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei

Comentarii Facebook


Știri recente