„Împreună dăruim viață”: Campanie de donare sânge în Episcopia Caransebeșului

Asociația Tinerilor Ortodocși Români (ATOR ) din Banatul de Munte a lansat recent o campanie umanitară de donare sânge. Aceasta va avea loc până în data de 27 noiembrie. Luni, 30 octombrie 2017, la sediul Primăriei municipiului Reșița a avut loc o conferință de presă pentru promovarea acestui proiect.

La eveniment au participat reprezentanții tuturor instituțiilor ce s-au alăturat acestei campanii umanitare, preoți din municipiu, precum și elevi de la școlile din Reșița, dar și părinți ai acestora, informează Diac. Pavel Canea de la Biroul de Presă al Eparhiei Caransebeșului.

Moderatorul evenimentului a fost părintele inspector eparhial, Mihai Ciucur, din cadrul Departamentului de tineret al Episcopiei Caransebeșului. Acesta a explicat celor prezenți necesitatea voluntariatului privind donarea de sânge și de ce trebuie să facem binele într-un mod dezinteresat.

Campania umanitară de donare de sânge este organizată de ATOR Banatul de Munte în parteneriat cu Asociația umanitară Din inimă pentru inimă, fiind sprijinită de Radio Reșița și de alte instituții și canale media.

În perioada 31 octombrie-13 noiembrie voluntarii vor dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, iar cu bonurile primite se vor cumpăra alimente pentru a fi donate până în 27 noiembrie persoanelor vârstnice bolnave.

Foto credit: Episcopia Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente